What you see... is what you get!

Nissan Juke

BMW 1-serie

Eéndaagse training

Opweg Verkeersopleidingen biedt u een nieuwe ééndaagse training. De doelstelling van deze training is het verbreden en verdiepen van de hedendaagse manier van lesgeven, gebaseerd op nieuwe onderwijsmethoden.

De training start met een les waarin alle essentiële informatie met betrekking tot het houden van een intakegesprek naar voren komt. Daarnaast leren de instructeurs wat meervoudige intelligentie is én hoe zij dit kunnen toepassen in de praktijk. De instructeurs maken kennis met de 'Opweg module'. De Opweg module is een waarnemingsmodule waarbij de instructeur leert een probleem te herkennen, te analyseren en op te lossen. De mens staat centraal in de Opweg module, dit betekend dat de instructeur, leerling en examinator dezelfde module hanteren om oplossingsgericht te werken. Tot slot geeft een erkende psycholoog inzicht in de werking van de hersenen en vormen van rijangst.

Het tarief van de ééndaagse training bedraagt € 165,- en is inclusief een verzorgde lunch. De trainingsdag zal beginnen om 09:00 en eindigen om 16:00. De instructeurs zullen na het afronden van de trainingsdag een certificaat ontvangen.

U kunt zich opgeven voor een trainingsdag in Goes, Rotterdam en Den Haag. De trainingsdata vindt u in het overzicht hieronder.
U kunt zich hier aanmelden voor de ééndaagse training. Na uw aanmelding zullen wij u van verdere informatie voorzien.


Data trainingsdagen Goes:
In overleg

Data trainingsdagen Terneuzen:
In overleg

Data trainingsdagen Rotterdam:
In overleg