HET RIJSCHOOL PAKKET
Bescherm uw leerlingen en uzelf!

Vanaf maandag 11 mei mogen we weer beginnen met het aanbieden van rijlessen. Maar hoe moeten we omgaan met die 1 ½ meter afstand in een kleine ruimte als de auto? Hoe kan de veiligheid geborgd worden enkel met het stellen van gezondheidsvragen? 

Deze vraagstukken waren aanleiding voor ons om een online meeting met meerdere rijscholen te organiseren. Tijdens deze meeting hebben Zeeuwse rijscholen de koppen bij elkaar gestoken om te kijken hoe om te gaan met deze nieuwe realiteit. Eén van de belangrijkste collectieve afspraken die uit de meeting is voortgekomen is het gebruik van mondkapjes in de auto. 

Om deze bijzondere beroepsgroep te helpen zo verantwoord mogelijk hun werk te doen heeft Op Weg Verkeersopleidingen i.s.m. CSD technology een speciaal “Rijschool pakket” samengesteld, welke bestaat uit 100 mondkapjes, 1 hygiëne spray en een tube hygiëne gel. 

 

Onderneem zelf actie en bescherm uzelf en uw leerlingen met ons pakket voor rij-instructeurs. Dit speciaal samengestelde pakket helpt u om verantwoord les te geven en besmetting te voorkomen!

Onze diensten

- Autorijbewijs

- 10-daagse snelcursus

- Theoretische bijscholingen

- Praktijk WRM

- RIS instructeur

Contactgegevens

Opweg Verkeersopleidingen

's-Heer Hendrikskinderendijk 104
4461 EC Goes

Tel: 0113-231385
Mob: 06-53369957
info@opwegautorijschool.nl

© 2018 by Opweg Verkeersopleidingen