ALCOHOL, DRUGS & MEDICIJNEN IN HET VERKEER

Wat leert u tijdens deze cursus:

Alcohol, drugs en medicijnen hebben een negatieve invloed op de verkeersveiligheid. Het is daarom van belang de leerling bewust(er) te maken van de invloed en de gevolgen van het gebruik van deze middelen in het verkeer.

 
Tijdens deze cursus krijgt u inzicht in het alcohol-, drugsgebruik, gebruik van medicijnen, (overmatige) vermoeidheid en slaapdeprivatie in combinatie met het rijgedrag tijdens de rijles en het besturen van voertuigen. Door gebruik van een alcoholbril en drugsbril kunt u dit ook zelf ervaren. Daarnaast leert u het gebruik van genoemde middelen te signaleren en kunt u de leerling bewuster maken van de invloed en gevolgen van het gebruik van deze middelen.

 

Na het volgen van deze cursus kunt u de kenmerken van gebruik bij (jongere) bestuurders herkennen en vroegtijdig signaleren. U kunt beschrijven en overbrengen wat de impact van gebruik van alcohol, drugs, medicijnen is op het ongevalsrisico.  Tot slot kunt u verklaren wat de juridische gevolgen zijn voor de leerling en de instructeur van het gebruik van middelen tijdens de rijlessen.

Cursusdata Goes:

07-12-2020

Aanmeldformulier:

Naam *

Achternaam *

Bedrijfsnaam

Geboortedatum *

BSN *

Straat

Huisnummer *

Postcode *

Woonplaats *

Emailadres *

Telefoonnummer *

Datum Cursus *

Nummer WRM *

Geldigheidsdatum WRM-rijinstructeurscertificaat *

Bericht

Onze diensten

Contactgegevens

Opweg Verkeersopleidingen

's-Heer Hendrikskinderendijk 104
4461 EC Goes

Tel: 0113-231385
Mob: 06-53369957
info@opwegautorijschool.nl

© 2020 by Opweg Verkeersopleidingen