Wat leert u tijdens deze cursus:

Deze cursus is zelf ontwikkeld door Opweg Verkeersopleidingen. Goed onderwijs is voor al uw leerlingen essentieel. Deze wordt gecreëerd door enthousiaste rijinstructeurs, die in betrokken interactie met leerlingen op een gevarieerde manier systematisch de leerlingen laten leren en ontwikkelen. De theorie van psycholoog Howard Gardner, waar hij uitgaat van 8 intelligenties, kan hierbij een praktisch hulpmiddel zijn en is makkelijk te integreren in je manier van lesgeven.

 

De Meervoudige intelligentie (kortweg MI genoemd) gaat uit van 8 verschillende typen intelligenties. Iedereen beschikt over deze intelligenties maar bij de ene leerling zal de ene intelligentie sterker ontwikkeld zijn dan bij de ander. Door de intelligentie te herkennen kunt u de leerling hier bewust van maken en uiteindelijk een les op maat geven.

 

In deze cursus leert u wat de meervoudige intelligentie inhoudt, welke vormen er zijn en wat het belang is van een goede kennis hiervan. Vervolgens leert u ook wat mentale weerbaarheid is, hoe dit bevorderd kan worden en wat de relatie is tussen meervoudige intelligentie en de mentale weerbaarheid.

 

Na het volgen van deze cursus kunt u alle kennis rechtstreeks toepassen in de praktijk.  

Door gebruik te maken van ‘’de echte ik’’ bent u in staat om de intelligenties te herkennen, de leerling hiervan bewust te maken en de les hierop aan te passen. Zo kun je per leerling goed en op maat lesgeven.

Cursusdata Goes:

n.t.b.

Aanmeldformulier:

Onze diensten

Contactgegevens

Opweg Verkeersopleidingen

's-Heer Hendrikskinderendijk 104
4461 EC Goes

Tel: 0113-231385
Mob: 06-53369957
info@opwegautorijschool.nl

© 2020 by Opweg Verkeersopleidingen