Onze bijscholingen

Wanneer u rijinstructeur bent dient u te beschikken over een geldig WRM certificaat. Dit certificaat is vijf jaar lang geldig. 

Onderaan uw WRM-bevoegdheidspas staat de verloopdatum van het certificaat. Voordat uw WRM-bevoegdheidspas verloopt moet u zes dagdelen (drie dagen) theoretische bijscholing gevolgd hebben en één keer praktijkbegeleiding van het IBKI. Wanneer u hier niet aan voldoet zal IBKI uw bevoegdheid niet verlengen. Om dit te voorkomen biedt Opweg Verkeersopleidingen theoretische bijscholingen en praktijk WRM begeleiding aan. 

Theoretische bijscholingen:

 

Opweg Verkeersopleidingen biedt diverse theoretische bijscholingscursussen aan welke gegeven worden in Goes, Terneuzen, Bergen op Zoom, Breda en Tilburg. De meeste bijscholingscursussen worden momenteel gegeven in Zeeland. Vanaf 5 personen is het mogelijk om een cursus op locatie te verzorgen. De bijscholingscursussen worden overdag gegeven van 09:00 - 16:00 uur en zijn inclusief lunch en lesmateriaal. Uniek aan onze cursussen is het feit dat de rijinstructeur altijd centraal straat: we werken in kleine groepen met veel interactie en een persoonlijke aanpak. Onderstaand kunt u de bijscholingscursussen vinden die Opweg Verkeersopleidingen aanbiedt. 


 

Onderwerpen bijscholingscursussen:

Praktische bijscholingen:

 

Opweg Verkeersopleidingen is gespecialiseerd in de WRM praktijkbegeleiding (volgens de normen van de IBKI) en RIS begeleiding.

De lessen worden op maat gemaakt, dit houdt in dat er naar de sterke kanten van de instructeur wordt gekeken en op grond daarvan een lesplan op maat wordt gemaakt. Deze lessen worden individueel verzorgd en op locatie. 

Tijdens deze cursus komen de volgende punten aan bod:

  • Vernieuwd protocol IBKI/RIS

  • Rijprocedure

  • Les op maat maken/ leskaart

  • Uitvoering van de les

  • Nieuwe onderwijsmethodieken

  • Goed voorbereid op het praktijk WRM examen

Kosten:
De kosten voor deze praktijk WRM begeleiding bedragen € 150,- per dagdeel. 

Onze diensten

- Autorijbewijs

- 10-daagse snelcursus

- Theoretische bijscholingen

- Praktijk WRM

- RIS instructeur

Contactgegevens

Opweg Verkeersopleidingen

's-Heer Hendrikskinderendijk 104
4461 EC Goes

Tel: 0113-231385
Mob: 06-53369957
info@opwegautorijschool.nl

© 2018 by Opweg Verkeersopleidingen