top of page

TRAININGEN EN CURSUSSEN

Alle trends en ontwikkelingen in de rijschoolbranche worden nauwlettend door Opweg Verkeersopleidingen in de gaten gehouden.
Wij streven er dan ook naar om vernieuwende cursussen en trainingen aan te bieden die een toegevoegde waarde zijn voor de rij-instructeur. Tijdens de trainingen en cursussen staat het persoonlijk contact met de rij-instructeur centraal. Door gebruik te maken van rollenspellen en casussen zal er op een interactieve manier kennis vergaard worden. De trainingen en cursussen worden individueel of in kleine groepen gegeven. De trainingen en cursussen worden aangeboden in Goes, Middelburg, Terneuzen, Breda en Tilburg. Mocht uw locatie hier niet tussen staan, neem dan direct contact met ons op en we bespreken de mogelijkheden tot het geven van de training/cursus op locatie. Alle trainingen en cursussen die door Opweg Verkeersopleidingen aangeboden worden zijn hieronder te vinden.

Theoretische bijscholingen

In vijf jaar tijd moet u deelnemen aan zes dagdelen theoretische bijscholing. Opweg Verkeersopleidingen biedt verschillende theoretische bijscholingscursussen aan die inspelen op de hedendaagse ontwikkelingen in de rijschoolbranche. 

Praktijk WRM

De WRM praktijkbegeleiding van Opweg Verkeersopleidingen helpt u om de WRM bevoegdheidspas te behouden. Door het volgen van de praktische bijscholing gaat u voorbereid de praktische rijles in en haalt u gegarandeerd een hoge score.

RIS Instructeur 2.0

Tijdens deze cursus leert u les te geven volgens de RIS methodiek 2.0. Deze training onderscheidt zich doordat er op hoog niveau les wordt gegeven en de rij-instructeur centraal staat.

NU AANMELDEN

bottom of page