top of page

THEORETISCHE BIJSCHOLINGEN

Wanneer u rij-instructeur bent dient u te beschikken over een geldig WRM certificaat. Dit certificaat is vijf jaar lang geldig. 

Onderaan uw WRM-bevoegdheidspas staat de verloopdatum van het certificaat. Voordat uw WRM-bevoegdheidspas verloopt moet u zes dagdelen (drie dagen) theoretische bijscholing gevolgd hebben en één keer praktijkbegeleiding van het IBKI. Wanneer u hier niet aan voldoet zal IBKI uw bevoegdheid niet verlengen. Om dit te voorkomen biedt Opweg Verkeersopleidingen theoretische bijscholingen en praktijk WRM begeleiding aan. 


Opweg Verkeersopleidingen biedt diverse theoretische bijscholingscursussen aan welke gegeven worden in Goes, Terneuzen, Bergen op Zoom, Breda en Tilburg. De meeste bijscholingscursussen worden momenteel gegeven in Zeeland. Vanaf 5 personen is het mogelijk om een cursus op locatie te verzorgen. De bijscholingscursussen worden overdag gegeven van 09:00 - 16:00 uur en zijn inclusief lunch en lesmateriaal. Tijdens de bijscholingscursus staat de rij-instructeur altijd centraal: we werken in kleine groepen met veel interactie en een persoonlijke aanpak. Onderstaand kunt u de bijscholingscursussen vinden die Opweg Verkeersopleidingen aanbiedt.


 

Onderwerpen bijscholingscursussen:

bottom of page